[CLOSED] [1.0] Stores fail with error

Page 1 of 2 12 LastLast
  1. #1

    [CLOSED] [1.0] Stores fail with error

    Since I updated to the newest SVN today I'm having issues with all my stores..
    Microsoft JScript runtime error: 'Ext.ux.data.PagingStore' is null or not an object

    It fails on this one example (taken from debug)

    Its a standard store, nothing special which I load in code behind.

    It's affecting all my stores.

    this.sActiveUsers=new Ext.ux.data.PagingStore({proxyId:"sActiveUsers",autoLoad:true,reader:new Ext.data.JsonReader({fields:[{name:"count"},{name:"dateActive"}]}),directEventConfig:{},proxy:new Ext.data.PagingMemoryProxy([{"count":"2","dateActive":"01-SEP"}], false)});
    
     <ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" Theme="Gray">
        </ext:ResourceManager>
     
          <ext:Store runat="server" ID="sActiveUsers">
                <Reader>
                    <ext:JsonReader>
                        <Fields>
                            <ext:RecordField Name="count"  ></ext:RecordField>
                            <ext:RecordField Name="dateActive" ></ext:RecordField>
                        </Fields>
                    </ext:JsonReader>
                </Reader>
            </ext:Store>
    Last edited by geoffrey.mcgill; Sep 02, 2010 at 4:44 PM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hi ljankowski,

    When I run your code everything appears to function properly. No JavaScript errors.

    Example

    <%@ Page Language="C#" %>
    
    <%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>
     
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" 
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
        
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    
    <head runat="server"> 
        <title>Ext.NET Example</title> 
    </head> 
    <body> 
        <form runat="server"> 
            <ext:ResourceManager runat="server" /> 
      
            <ext:Store runat="server" ID="Store1">
                <Reader>
                    <ext:JsonReader>
                        <Fields>
                            <ext:RecordField Name="count" />
                            <ext:RecordField Name="dateActive" />
                        </Fields>
                    </ext:JsonReader>
                </Reader>
            </ext:Store>
        </form> 
    </body> 
    </html>
    Geoffrey McGill
    Founder & CEO
  3. #3
    Yeah I just looked at it again, I must have something else somewhere that's causing me to have an error, it's crashing my whole application now, I'll have to see if I can find it.

    Thanks
  4. #4
    This is odd I'm getting an error with the Extjs information

    ext.axd taken from firebug

    /*
    * @version   : 1.0.0 - Professional Edition (Ext.Net Professional License)
    * @author    : Ext.NET, LLC. http://www.ext.net/
    * @date      : 2010-06-15
    * @copyright : Copyright (c) 2006-2010, Ext.NET, LLC. (http://www.ext.net/). All rights reserved.
    * @license   : See license.txt and http://www.ext.net/license/. 
    * @website   : http://www.ext.net/
    */
    
    illegal XML character
    http://localhost:10546/extnet/extnet...xt.axd?v=26212
    Line 10
    
    <<<<<<< .mine
    where could that .mine be coming from? That's where it's crashing on my side

    I searched the code but I couldn't find it on my side

    /extnet/extnet-data-js/ext.axd Invalid XML Markup
    Last edited by geoffrey.mcgill; Sep 01, 2010 at 11:24 PM. Reason: please use [CODE] tags
  5. #5
    Hi,

    It seems was confilict during SVN update which you did not resolve
    I recommend to remove 'extnet-data.js' (in the Ext.Net\Build\Ext.Net\extnet\) file and update again
    Vladimir Shcheglov
    Sr. Developer
  6. #6
    Thanks I did download a fresh copy from SVN, but I'll make sure to do a complete cleanup and fresh download tonight to see if that fixes my problem.
  7. #7
    I did a complete download from SVN and i'm still having the same issue, even tried what you asked me to do? Any other ideas?

    I can't even create a new page with the store added to the page without giving me an error.

    I created a new website and it seemed ok try to reload it tomorrow that should fix my problem. My VS project must have become corrupt somehow
  8. #8
    Hi,

    Did you remove old files before update? I recommend to remove whole folder (Ext.Net\Build\Ext.Net) and update from SVN. In this case you ensure that you use latest code from SVN without any local modifications
    Vladimir Shcheglov
    Sr. Developer
  9. #9
    I created the project from scratch and started over by importing all my objects.

    Also I removed the projects for the SVN and redownloaded a fresh copy.

    However I'm having problems rendering content in my panel now, not sure if it's a bug or still something left over

    Does this work for you?

     
    <ext:Panel ID="Panel1" runat="server" Header="true" Frame="true" AutoWidth="true" AutoHeight="true" Layout="Fit" Icon="Help">
                                            <Content>
                                                Please enter an account(Customer Name) you would like to search for in the box above
                                                and the system will find all accounts that match. Example "dot" will return all
                                                customers that contain the name dot.
                                            </Content>
                                        </ext:Panel>
    For me the content is not rendered inside the content area of the panel but outside of it.
  10. #10
    Hi,

    Please remove Layout="Fit" because Content cannot be used with Layout
    Vladimir Shcheglov
    Sr. Developer
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: Jun 15, 2012, 10:06 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: Feb 10, 2012, 1:50 PM
  3. [CLOSED] validation Fail
    By majestic in forum 1.x Premium Help
    Replies: 3
    Last Post: Oct 05, 2009, 5:36 AM
  4. ScriptManager in 2.0 app Causes CSS to fail
    By Tbaseflug in forum Bugs
    Replies: 0
    Last Post: Apr 22, 2009, 2:52 PM
  5. [CLOSED] validation fail
    By speedstepmem4 in forum 1.x Premium Help
    Replies: 2
    Last Post: Feb 12, 2009, 6:45 AM

Posting Permissions