[CLOSED] Error after I create and run a new page in my project after updating from SVN.

  1. #1

    [CLOSED] Error after I create and run a new page in my project after updating from SVN.



    Hi,

    I got the attahed error after I create and run a new page in my project after updating from SVN.

    It is hard to give you a real example project to reproduce the problem, because that only is happening in my project. If I create a new project with the same coolite references that does not happen.




  2. #2

    RE: [CLOSED] Error after I create and run a new page in my project after updating from SVN.

    Hi,

    I forgot to attach the code that I have in the new page.

    
    
    
    
    <%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="WebForm2.aspx.cs" Inherits="ChampWeb.WebForm2" %>
    
    
    <%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>
    
    
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    
    
    <head runat="server">
    
    
    <title>Untitled Page</title>
    
    
    </head>
    
    
    <body>
    
    
    <ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server">
    
    
    </ext:ResourceManager>
    
    
    <form id="form1" runat="server">
    
    
    
    
    
    
    
    
    <ext:Label ID="Label1" runat="server">
    
    
    </ext:Label>
    
    
    
    
    
    
    </form>
    
    
    </body>
    
    
    </html>
  3. #3

    RE: [CLOSED] Error after I create and run a new page in my project after updating from SVN.

    Maybe an issue with the web.config?

    Geoffrey McGill
    Founder
  4. #4

    RE: [CLOSED] Error after I create and run a new page in my project after updating from SVN.

    Hi,

    I solved the problem adding the property CleanResourceUrl="false"




    <ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" CleanResourceUrl="false">Thanks for your help,

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: Jul 20, 2012, 3:19 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: May 30, 2012, 10:32 AM
  3. [CLOSED] Error loading project after update SVN
    By edigital in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 1
    Last Post: Jul 31, 2010, 7:50 PM
  4. [CLOSED] Error that I got after updating from SVN v1.0.0
    By flormariafr in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 1
    Last Post: May 12, 2010, 8:19 AM
  5. How to create seperate project for UserControls?
    By dbassett74 in forum 1.x Help
    Replies: 1
    Last Post: May 18, 2009, 2:14 PM

Posting Permissions