Problem loading extjs / packages / theme_neptune / IIS

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Problem loading extjs / packages / theme_neptune / IIS

    Dear, good afternoon.

    We have a problem that happens sometimes.

    We used the EXT 5 framework in conjunction with IIS 10.

    Sometimes, some icons are not displayed on the frontend, these icons are loaded from the library: /app/extjs/packages/theme_neptune/build/resources/images/tree/elbow-plus-png/ext.axd

    When the error occurs, I open this link in a new tab and it is displayed normally.

    We identified that when the problem occurs when loading the CSS style, a Hash is added, example (attachment erro.png):

    / app / (X (1) F (yhsdahkldsaksdajkashdjklasjhdajskhdkahkda) / extjs / packges.

    Click image for larger version. 

Name:	erro.jpg 
Views:	22 
Size:	43.0 KB 
ID:	25415
    We do not know how to remove this hash, the problem already occurs three times a week and it is necessary to restart the IIS pool in order for the application to return to normal.

    My WebConfig is attached
    Attached Files

Similar Threads

  1. Using Ext.NET self-built NuGet packages
    By fabricio.murta in forum Examples and Extras
    Replies: 1
    Last Post: Jun 06, 2017, 4:12 PM
  2. problem install on iis with virtual directory
    By springtg in forum 1.x Help
    Replies: 0
    Last Post: Jun 11, 2011, 9:20 AM
  3. [CLOSED] IIS publishing problem
    By kenanhancer in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 4
    Last Post: Apr 06, 2011, 9:33 PM
  4. [CLOSED] Coolite problem with IIS-7
    By Satyanarayana murthy in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 1
    Last Post: Jan 22, 2010, 3:02 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: Jun 11, 2009, 10:48 PM

Posting Permissions