[CLOSED] Ext.Msg.Wait not working properly in IE when redirect follows

  1. #1

    [CLOSED] Ext.Msg.Wait not working properly in IE when redirect follows

    Hello,
    try this example in IE (tested in IE11). Click the button. The wait window should animate the progress bara, but it doesn't. FF and Chrome is not affected. Any suggestions?

    <%@ Page Language="C#" %>
    
    <!DOCTYPE html>
    
    <html>
    <head runat="server">
        <script runat="server">
    
            private void Button1_OnDirectClick(object sender, DirectEventArgs e)
            {
                X.Msg.Wait("Redirecting...").Show();
                X.Redirect("http://nascortech.com/wait.php");
            }
    
        </script>
    </head>
    <body>
        <form runat="server">
            <ext:ResourceManager runat="server" SourceFormatting="True" ScriptMode="Development" />
    
            <ext:Button ID="Button1" runat="server" Text="ClickeMe" OnDirectClick="Button1_OnDirectClick" />
        </form>
    </body>
    </html>
    Last edited by Daniil; Dec 08, 2015 at 10:20 AM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hi @exe,

    Well, that is IE's behavior. This might be a workaround.

    Example
    <%@ Page Language="C#" %>
    
    <script runat="server">
        protected void Button_OnDirectClick(object sender, DirectEventArgs e)
        {
            X.Msg.Wait("Redirecting...").Show();
            
            X.Js.Call("redirectWithDelay", "http://nascortech.com/wait.php");
        }
    </script>
    
    <!DOCTYPE html>
    
    <html>
    <head runat="server">
        <title>Ext.NET v2 Example</title>
    
        <script>
            var redirectWithDelay = function (url) {
                Ext.defer(function () {
                    window.location = url;
                }, 0);
            };
        </script>
    </head>
    <body>
        <form runat="server">
            <ext:ResourceManager runat="server" />
    
            <ext:Button runat="server" Text="Click Me" OnDirectClick="Button_OnDirectClick" />
        </form>
    </body>
    </html>
  3. #3
    Ok, thx, however, for me works only delays > 10.

Similar Threads

  1. Selection Model Not working properly in GridPanel
    By mohan.bizbites in forum 3.x Help
    Replies: 0
    Last Post: Jun 30, 2015, 2:01 PM
  2. [CLOSED] response.redirect not working in 3.1
    By Fahd in forum 3.x Premium Help
    Replies: 5
    Last Post: Mar 03, 2015, 5:48 AM
  3. Not working Response.Redirect on Server
    By Prybe in forum 3.x Help
    Replies: 1
    Last Post: Feb 06, 2015, 7:51 PM
  4. [CLOSED] Layout Fit not working properly
    By Z in forum 1.x Premium Help
    Replies: 4
    Last Post: Aug 28, 2013, 12:17 AM
  5. Confirm message with wait not working
    By Mr.Techno in forum 1.x Help
    Replies: 1
    Last Post: Aug 08, 2011, 7:13 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions