[CLOSED] Panel's icon not shown

  1. #1

    [CLOSED] Panel's icon not shown

    On the following example, the panel's icon is set to Application, but it's not shown



    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head id="Head1" runat="server">
    </head>
    <body>
        <ext:ResourceManager runat="server" SeparateUIStyles="false" Theme="Gray" />
        <ext:Panel Icon="Application" Title="Ext.Net" runat="server" Width="300" Height="100">
        </ext:Panel>
    </body>
    </html>
    Attached Thumbnails PanelIcon.png  
    Last edited by Daniil; Dec 05, 2014 at 11:07 AM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hi Raphael,

    Thank you for the report! Reproduced. We will investigate.
  3. #3
    Thank you Daniil. Please keep me posted.
  4. #4
    It has been in the SVN v3 branch, revision #6193. It will go to the next release - 3.1.0.

    Thank you again for the report.
    Last edited by Daniil; Jan 06, 2015 at 5:20 PM.
  5. #5
    Thank you Daniil

Similar Threads

  1. PDF is not shown in a Panel with Firefox
    By pfss in forum 1.x Help
    Replies: 1
    Last Post: Jun 25, 2012, 12:52 PM
  2. [CLOSED] Ext.Net icon not shown
    By nhg_itd in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 2
    Last Post: May 15, 2012, 10:03 AM
  3. [CLOSED] Menu shown behind other panel
    By nhg_itd in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 1
    Last Post: Sep 19, 2011, 10:44 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: Jul 01, 2011, 2:49 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: Jan 06, 2011, 9:50 PM

Posting Permissions