[CLOSED] Textfield: Problem with EmptyText in IE 10

  1. #1

    [CLOSED] Textfield: Problem with EmptyText in IE 10

    Hi!

    I get a little problem with a empttext of textfield, in IE10.
    When I set the property inputType to "password", the emptyText appears with * (asterisk)...

    Thanks a lot for your help!


    Click image for larger version. 

Name:	emptytext - textfield.png 
Views:	11 
Size:	3.7 KB 
ID:	7536
    Last edited by Daniil; Feb 04, 2014 at 12:35 PM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hi @supera,

    It works for me in IE10.
    <ext:TextField runat="server" EmptyText="EmptyText" InputType="Password" />
    I guess you are running IE10 in the Compatibility Mode. Unfortunately, IE lower than 10 doesn't support the placeholder HTML attribute.
    http://www.w3schools.com/tags/att_input_placeholder.asp

    I don't think we can do something with that.
  3. #3
    Last edited by geoffrey.mcgill; Jan 28, 2014 at 11:14 AM. Reason: Please use [CODE] tags
  4. #4
    You can use an image hosting service such as http://imgur.com/. Then add a link to the image, or click the "Insert Image" button, then add the url in the "From Url" tab.

    Hope this helps.
    Geoffrey McGill
    Founder
  5. #5
    You can manage attachments here:
    http://forums.ext.net/profile.php?do=editattachments

    I still cannot reproduce the issue in IE10. Please provide a full test case.
  6. #6
    Hi Daniil! I deleted the old attachments, in link that you suggested.. thanks a lot!

    Referent the problem with emptyText in IE10, I understand that the issue occurs only in my project.

    In this case http://forums.ext.net/showthread.php...owsers&goto=ne I input in my code the line code :

    Ext.supports.Placeholder = false;
    and forget this...

    I remove this line code and all thinks working fine.

    Thanks a lot and sorry about this!

Similar Threads

  1. Help - Problem with Mixed value in TextField
    By ranlandau in forum 2.x Help
    Replies: 0
    Last Post: Jul 23, 2012, 3:54 PM
  2. Stateful TextField problem
    By mrozik in forum 1.x Help
    Replies: 2
    Last Post: Apr 13, 2012, 2:37 PM
  3. Problem with multiline textfield.
    By jmilton in forum 1.x Help
    Replies: 1
    Last Post: Oct 11, 2010, 3:20 PM
  4. Problem with TextField in Window
    By gpcontreras in forum 1.x Help
    Replies: 1
    Last Post: Feb 05, 2010, 6:34 AM
  5. Textfield problem
    By unaltro2 in forum 1.x Help
    Replies: 4
    Last Post: Jan 29, 2010, 2:24 PM

Posting Permissions