[CLOSED] [1.6] Unlicensed status when local resources are generated

  1. #1

    [CLOSED] [1.6] Unlicensed status when local resources are generated

    Hello,

    I think this issue is related to this thread (2.x version)

    http://forums.ext.net/showthread.php...duction-server

    I noticed that when generating local resources for a page the resourcemanager tag is modified this way:

    <ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" ContentUpdated="False" LicenseKey="" Locale="en-US" />
    I had the same problem as the linked thread, that page only showed up the unlicensed popup. Deleting the attributes solved the issue.
    In the other pages I localized the problem did not occur since I added local resources manually.

    Is it fixed in 1.6 version also? I updated from SVN very recently, about 2 weeks ago.

    Many thanks
    Last edited by Daniil; Feb 06, 2013 at 2:00 PM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hello @lapix,

    Thank you for the report. We will investigate.
  3. #3
    It has been fixed in SVN "branches/1". But the empty values LicenseKey="" should be still removed.

    Thank you again for the report.
  4. #4
    Hi Daniil,
    thank you, I just tested it with local resources generation and it works; no problem removing manually the licenseKey attribute.


    Thanks for the quick reply, you can close this thread.

Similar Threads

  1. [CLOSED] Ext.Net status unlicensed in production server
    By sbg in forum 2.x Legacy Premium Help
    Replies: 9
    Last Post: Aug 03, 2012, 6:44 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: Aug 04, 2010, 1:24 PM
  3. [CLOSED] The translation does not work using .net local file resources?
    By flormariafr in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 6
    Last Post: Feb 11, 2010, 3:45 PM
  4. [CLOSED] I got errors after generating Local resources files
    By flormariafr in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 2
    Last Post: Feb 11, 2010, 1:46 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: Jul 29, 2009, 4:13 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions