[CLOSED] Weird error with init script being called twice from IE

  1. #1

    [CLOSED] Weird error with init script being called twice from IE

    Hi,

    I've been tracking down a weird error where sometimes the application doesn't work at all in IE. What happens is that you open IE, browse to the app, and then are forced to login to my app (as expected). After you login you are then redirected to the main page, which is using ext.net. If you clear the browser cache, close and reopen IE, and then do this all works fine. But then if you don't clear the cache, subsequent visits to the site don't work.

    Using fiddler, I've found that when the app fails to work, it's because the ext.net init script is being requested twice - as shown in this fiddler

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	40 
Size:	8.9 KB 
ID:	3705

    How / why is this happening, and what can I do about it?

    Fiddler shows me that the init script is only requested once if I clear the browser cache, restart IE and start from scratch?

    If it's relevant my web.config sets ext.net up like this:

    <extnet idMode="Explicit" initScriptMode="Linked" scriptMode="Release" theme="Gray" licenseKey="NjQ3NzExMDUsMiw5OTk5LTEyLTMx"/>
    And in my code, I use a resource manager like this

    <ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" IDMode="Explicit" />
    And the file version of the ext.net dll I am using is 1.1.0.21475
    Last edited by Daniil; Jan 17, 2012 at 8:14 PM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hi,

    Setting up
    initScriptMode="Inline"
    should solve the problem.

    Can you confirm?

    What are the benefits for you to use Linked? I would use Inline.
  3. #3
    Thanks for the reply, that seems to have fixed it!

    To be honest I just used linked because I grabbed that off an example, I don't know what all the options are here or what they mean - is there any documentation you can point me to?

    Thanks
  4. #4
    Please see
    IV. <extnet> WEB.CONFIG GLOBAL CONFIGURATION PROPERTIES
    https://examples1.ext.net/#/Getting_...uments/README/

Similar Threads

  1. Init script in browser cache
    By moldeveloper in forum Feature Requests
    Replies: 1
    Last Post: Jun 08, 2012, 9:43 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: May 08, 2012, 3:34 PM
  3. [CLOSED] Weird error since update from SVN
    By CarWise in forum 1.x Legacy Premium Help
    Replies: 1
    Last Post: Mar 18, 2011, 8:09 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: Mar 16, 2010, 1:50 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: Jul 29, 2009, 1:57 PM

Posting Permissions