Problem with HtmlEditor loading

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
  1. #11
    Hello,

    I still have the same problem after changin autoheight and layout values.

    Thank you
  2. #12
    Is the Compatibility mode switched off?
  3. #13
    Same problem with compatibility off :(
  4. #14
    I still can't reproduce.

    Is the issue reproducible under other browsers?

    What OS do you test under?
  5. #15
    I've tested with Firefox and Chrome and couldn't reproduce the problem.

    I'm under Seven 32 bit and IE9 with double display
    Last edited by beufreecasse; Jun 16, 2011 at 8:47 PM.
  6. #16
    I've tested under Windows 7 Home Premium 64 bit.

    I don't think that the problem is related to 32/64 bit.

    Has your Windows got SP1?
  7. #17
    Hi,

    My Windows 7 is not SP1.

    I'll try to upgrade it to check if it solves the issue.


    Thank you
  8. #18
    Hope this will solve the problem:)
  9. #19
    Hi,
    I still have the problem under SP1 but i tested something and it seems that the problem occurs when IE9 is running the page under Quirks mode (press F12 key).

    I tried with IE 9 Norms and i couldn't reproduce it.

    May be you could reproduce the problem on your system with this information
  10. #20
    Sorry, i gave you a bad way, i could reproduce the problem even if the page is browsed under IE9 norms
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Problem with HTMLeditor width
    By haltenberg in forum 1.x Help
    Replies: 4
    Last Post: Aug 17, 2011, 5:37 PM
  2. Problem in Htmleditor
    By speedstepmem4 in forum 1.x Help
    Replies: 1
    Last Post: Jun 03, 2009, 11:19 AM
  3. HtmlEditor Post Problem
    By Dgsoft.ru in forum 1.x Help
    Replies: 5
    Last Post: Apr 29, 2009, 4:14 AM
  4. Htmleditor Problem
    By designworxz in forum 1.x Help
    Replies: 0
    Last Post: Mar 04, 2009, 6:50 AM
  5. HtmlEditor link problem
    By designworxz in forum 1.x Help
    Replies: 0
    Last Post: Feb 03, 2009, 1:32 AM

Posting Permissions