[CLOSED] PartialViewResult doesn't work with ASP.NET MVC 3.0 anymore

  1. #1

    [CLOSED] PartialViewResult doesn't work with ASP.NET MVC 3.0 anymore

    Hi,

    I've just upgraded my project to ASP.NET MVC 3.0 and noticed that PartialViewResult doesn't render anymore. Instead of rendering the result, the output of PartialViewResult.ToString() is sent to the browser, which ofcourse results in the typename being displayed:
    Ext.Net.MVC.PartialViewResult
    I have included two test projects to demonstrate the problem, one for MVC2 (works) and one for MVC3 (fails).

    Thanks,
    Sandor.
    Attached Files
    Last edited by Daniil; Apr 15, 2011 at 12:21 PM. Reason: [CLOSED]
  2. #2
    Hi,

    Yes, we did not update Ext.Net.MVC to MVC3 yet.
    I will try to check it under MVC3 on the weekend
    I'll let you know about the result
    Vladimir Shcheglov
    Sr. Developer
  3. #3
    Thanks. I guess I have to go back to MVC 2 until you've fixed the issue.
  4. #4
    I figured out that I could get Ext.Net.MVC work with MVC3 properly by changing the following section in my Web.Config file

      <runtime>
        <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
            <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
          </dependentAssembly>
        </assemblyBinding>
      </runtime>
    to the following:

      <runtime>
        <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
            <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
          </dependentAssembly>
        </assemblyBinding>
      </runtime>

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: Aug 08, 2012, 6:28 PM
  2. [CLOSED] FileUploadField doesn't work as should
    By ViDom in forum 1.x Premium Help
    Replies: 23
    Last Post: Jul 16, 2012, 4:40 PM
  3. Doesn't work via SSLVPN
    By inorder in forum 1.x Help
    Replies: 10
    Last Post: Jun 06, 2012, 7:42 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: Feb 14, 2011, 10:25 AM
  5. AutoScroll doesn't work anymore
    By tenkyu in forum 1.x Help
    Replies: 6
    Last Post: Nov 05, 2010, 2:26 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions