PDA

View Full Version : How to disble a command button in Grid PAnel



ajaybabu.maddinani
Feb 05, 2010, 6:34 AM
Hi,
I have a grid panel in which i have to disable command buttons only for selected rows i.e, the entire row should get disabled when user click the command button present in that particular row of grid panel.Please help me out its urgent

r_honey
Feb 05, 2010, 10:46 AM
I do not understand what you mean by disabling a row.

You can disable a command button in a command column with the following code:

grd.colModel.columns[1].commands[0].disabled=true;

This would disable the the command for all rows. If you are trying to do this for a particular row, then you would need to manually find that particular command button from rows markup (it should be an inatance of tbbutton), and then disable it.

Vladimir
Feb 05, 2010, 10:52 AM
Hi,

Please see
http://examples1.ext.net/#/GridPanel/Commands/Prepare_Toolbar/