PDA

View Full Version : Configuration Error



fabiomarcos
Feb 04, 2010, 11:27 AM
Hi friends,

When I try to acess my solution from a mapped network drive, I gos the following message:
<title>Configuration Error</title><style>
body {font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size: .7em;color:black;}
p {font-family:"Verdana";font-weight:normal;color:black;margin-top: -5px}
b {font-family:"Verdana";font-weight:bold;color:black;margin-top: -5px}
H1 { font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size:18pt;color:red }
H2 { font-family:"Verdana";font-weight:normal;font-size:14pt;color:maroon }
pre {font-family:"Lucida Console";font-size: .9em}
.marker {font-weight: bold; color: black;text-decoration: none;}
.version {color: gray;}
.error {margin-bottom: 10px;}
.expandable { text-decoration:underline; font-weight:bold; color:navy; cursor:hand; }
</style>
Configuration Error<h2> </h2>Description:
An error occurred during the processing of a configuration file required to
service this request. Please review the specific error details below and modify
your configuration file appropriately.

Parser Error Message:
Request for the permission of type 'System.Web.AspNetHostingPermission,
System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'
failed. (\\servidor\W3Soft\Projetos\W3office2\W3Office\web .config line 68)


Could you please give a solution to solve this ?

EDITED:
I've tryed <webconfig> <trust level="Full"/> ... but no luck so far....


Thank's

r_honey
Feb 05, 2010, 5:06 AM
Check that the web server account has read/write privileges on the mapped network drive.

geoffrey.mcgill
Feb 05, 2010, 4:35 PM
I think is related to this problem, see http://weblogs.asp.net/jgaylord/archive/2007/02/13/system-web-aspnethostingpermission-when-accessing-network-or-intranet-projects-using-visual-studio-2005.aspx

Limitation of ASP.NET/Visual Studio.

geoffrey.mcgill
Feb 05, 2010, 4:36 PM
Here's some more related links with possible solutions.

http://support.microsoft.com/?id=320268


http://blogs.msdn.com/shawnfa/archive/2004/12/30/344554.aspx


http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=139935&amp;SiteID=1


Hope this helps.

fabiomarcos
Feb 06, 2010, 11:43 PM
Thanks.

IŽll try to find a solution and post it here.

fabiomarcos
Feb 09, 2010, 7:21 AM
Hi Friends,

I'm sorry for bumping up this thread again, But I have tried all the "caspol" tricks in the blogs and MSDN but when I try to run my app, I got the same error at: httpmodules regarding Coolite...

Does anyone have some solution for this ?
I really need to share app folder.

Best regards

Fabio