PDA

View Full Version : Tile the window in desktop control



Vamsi
Aug 04, 2020, 12:52 PM
Hi Sir,

we are having issue when tile the window in desktop control, If I do tile then windows will sit on top of the taskbar ,So I'm unable to use the task bar until unless I close the window from task bar.

Here is the Ext.net example for your quick reference.

Thank you,
Vamsi.

geoffrey.mcgill
Aug 04, 2020, 8:41 PM
yes, unfortunately the windows will tile over the start bar, or they could be moved manually over the start bar.

You can ensure the minimize button is enabled on the windows so they can be collapsed instead of closed, which will give access to the start bar.

Vamsi
Aug 05, 2020, 5:00 AM
Agreed Geoff, but we are expecting not to move manually. There was no point using tile as customer can adjust the window as per he needs. Here was requirement

We have to see the taskbar even customer tile the windows. I have added Z-index to overcome the issue and working as expected but in context menu close button not visible properly.

Here is the screen shot for quick refernce.

Thank you,
Vamsi.