PDA

View Full Version : [CLOSED] Google Chrome Update Messed Up Menus



iansriley
May 21, 2015, 7:54 PM
Hi,

We use a button with sub-menus for our nav bar. With google chrome's new update today, all of a sudden the sub-menus disappear/hide before they can be clicked on. Do you know a setting that could help handle this? It works correctly in Firefox and IE, but not in chrome.




<ext:Panel ID="panelMenuBar" runat="server" Layout="BorderLayout" Region="North"
Height="50" StyleSpec="padding: 0px 0px 0px 0px;" Collapsible="false">
<TopBar>
<ext:Toolbar ID="ToolBarHeader" runat="server" Height="50" StyleSpec="padding:3px 3px 1px 10px;">
<Items>
<ext:Button ID="Button1" runat="server" Text="Menu">
<Menu>
<ext:Menu ID="Menu1" runat="server">
<Items>
<ext:MenuItem ID="MenuItem1" runat="server" Text="Item 1">
<Menu>
<ext:Menu ID="Menu2" runat="server">
<Items>
<ext:MenuItem ID="MenuItem4" runat="server" Text="Item 1">
</ext:MenuItem>
<ext:MenuItem ID="MenuItem5" runat="server" Text="Item 2">
</ext:MenuItem>
<ext:MenuItem ID="MenuItem6" runat="server" Text="Item 3">
</ext:MenuItem>
</Items>
</ext:Menu>
</Menu>
</ext:MenuItem>
<ext:MenuItem ID="MenuItem2" runat="server" Text="Item 2">
</ext:MenuItem>
<ext:MenuItem ID="MenuItem3" runat="server" Text="Item 3">
</ext:MenuItem>
</Items>
</ext:Menu>
</Menu>
</ext:Button>
</Items>
</ext:Toolbar>
</TopBar>
</ext:Panel>

tpayn
May 22, 2015, 9:09 AM
Same issue here.

Chrome Version 43.0.2357.65 m

Can also be seen in the example on http://examples2.ext.net/#/Toolbar/Menu/Horizontal_Menu/

iansriley
May 22, 2015, 7:33 PM
Any update Please...

bogc
May 23, 2015, 2:08 AM
I posted the same issue here: http://forums.ext.net/showthread.php?59543-Weird-issue-in-Chrome-and-gridpanel-column-filters-popup-menus.

I used this fix:
https://www.sencha.com/forum/showthread.php?301116-Submenus-disappear-in-Chrome-43-beta&p=1101291&viewfull=1#post1101291

Vladimir
May 25, 2015, 11:47 AM
This thread is related with http://forums.ext.net/showthread.php?59543-Weird-issue-in-Chrome-and-gridpanel-column-filters-popup-menus
Please investigate possible fix in that thread

Daniil
Jun 08, 2015, 10:18 AM
There is an update in the related thread.
http://forums.ext.net/showthread.php?59543&p=272769&viewfull=1#post272769