PDA

View Full Version : [CLOSED] Chrome Canary: GridPanel Filters



CarWise
Apr 30, 2015, 8:02 AM
Hi Guys,

When using Chrome Canary. The gridfilters dissapear when hovering with your mouse over them. So it's impossible to enter a filtervalue. Checked it with this example:

I understand when the framework is not compatible with Canary yet, but just pointing it out to you...

http://examples2.ext.net/#/GridPanel/Plugins/GridFilters_Remote/

Martin

Daniil
Apr 30, 2015, 4:30 PM
Hi Martin,


I understand when the framework is not compatible with Canary yet,

Correct!


but just pointing it out to you...

Thank you!

I just installed Canary and it appears I cannot reproduce the problem. The filters don't disappear for me on mouse over.

CarWise
May 01, 2015, 7:06 AM
Ok...

It seems to be working with me today also. Only talking about it solved the problem :)

Regards,

Martin