PDA

View Full Version : [CLOSED] Scope in Column Renderer is ignored



matt
Nov 19, 2014, 6:10 PM
Hi,

I have found something unusual (or maybe not) ...

If you want to set Scope of Column Renderer normally you would add it to the Renderer. For some reason that Scope is ignored. I though I have stuck but then tried to put Scope in Column like that:



<ext:Column
runat="server"
Text="MyColumn"
DataIndex="MyDataIndex"
Scope="my_scope">
<Renderer
Scope="this_one_is_ignored_even_the_scope_above_is_not_se t"
Fn="my_scope.my_renderer" />
</ext:Column>


and it is working fine. Parameter scope: my_scope is correctly generated in JS.

Please, let me know if that was intentional or it is a bug.

Thank you

Daniil
Nov 19, 2014, 7:23 PM
Hi @matt,

Indeed, the Renderer's Scope is not used anywhere. It doesn't work and, actually, it is not supposed. We will remove it.

Thank you for pointing out the problem!

matt
Nov 19, 2014, 7:26 PM
Thank you. Can I assume we will be using Scope in Column or it will be fixed so Scope in Renderer will not be ignored ?

Daniil
Nov 19, 2014, 7:28 PM
Yes, please use a Column's Scope.

Daniil
Nov 20, 2014, 4:46 AM
The Renderer's Scope property has been removed in SVN, the revision #6172.

Thank you for pointing our the problem.