PDA

View Full Version : [CLOSED] Adding task at client



odyssey
Sep 03, 2014, 11:56 AM
How to add new task in taskmanager at client side.For ex.


App.tskManager.addTask({id:"22222",autoRun:false,waitPreviousRequest:true,interval:6 0000,clientRun:function(){alert('boooo')}});

this is not working.

Daniil
Sep 03, 2014, 1:47 PM
Hi @odyssey,

Your code appears to be working for me, but you might need to start a task since you set "autoRun: false".

App.tskManager.startTask("22222")

odyssey
Sep 03, 2014, 2:00 PM
True. It really works. Most probably I messed up some Firefox windows in firebug