PDA

View Full Version : [CLOSED] Reload dynamic menu items more than once



prost
May 02, 2014, 4:12 PM
Hi,

Is it possible to 'reset' a dynamic menu to force the reload of dynamic items again (after the initial load)?

http://examples2.ext.net/#/Toolbar/Menu/Dynamic_Items/

Thx,
Sander

Daniil
May 02, 2014, 7:16 PM
Hi @prost,

I would try:

App.MenuID.reload();

prost
May 03, 2014, 8:10 AM
Works perfect, thanks!