PDA

View Full Version : [CLOSED] Problem with unicode support in SelectBox



S.KARATHANASIS
Mar 28, 2014, 10:50 AM
Hi, my problem is that I cannot use the SelectBox component with Greek characters. I populate the SelectBox's store with Greek words but pressing the keys will only cycle through the latin values. Changing the keyboard language to Greek has no effect.

Is there a solution?

Daniil
Mar 28, 2014, 3:03 PM
Hi @S.KARATHANASIS,

Thank you for the report. We are working on the fix.

Vladimir
Mar 28, 2014, 3:35 PM
Hi

Fixed in SVN, please update and retest

S.KARATHANASIS
Mar 31, 2014, 7:23 AM
Hi

Fixed in SVN, please update and retest

Thank you very much!