PDA

View Full Version : [CLOSED] How to enable o command column disable



feanor91
Feb 03, 2014, 7:19 AM
Hello

I have a grid filled with data.

In taht grid, I have a command column for each line.

This command colum have to be enable only after the row have been selected and a second grid is filled with over data depending of the selected row (imagine a facture header in first grid and detail row in second and the command row will luanch the facturation process but only when the facture detail will be lloaded).

I manage to launch a direct event after the second grid is filled but here, I'm stuck on how can I get the command column of the row selected to activate it.

Daniil
Feb 03, 2014, 1:28 PM
Hi @feanor91,

Here is a related thread.
http://forums.ext.net/showthread.php?27221

feanor91
Feb 03, 2014, 1:46 PM
Thanks, I will see