PDA

View Full Version : [CLOSED] MVC - Grid



immenso
Oct 10, 2013, 1:32 PM
Hi,

Is there any way to have data loaded at the first access even though the store is configured with a proxy?

Help is appreciated.

Daniil
Oct 10, 2013, 3:12 PM
Hi @immenso,

You could try to assign the data to a Store's Data property.

Though, it is not going to work in all cases. For example, if there is a PagingToolbar, it won't be updated correctly with a proper load request which a Proxy does.

immenso
Oct 10, 2013, 3:56 PM
Hi @immenso,

You could try to assign the data to a Store's Data property.

Though, it is not going to work in all cases. For example, if there is a PagingToolbar, it won't be updated correctly with a proper load request which a Proxy does.

Hi Danill,

I find out a solution for this. Set data for grid, then catch grid event to load data to store


Listeners(listeners => listeners.AfterRender.Handler = "this.getStore().loadRawData(this.data);")