PDA

View Full Version : [OPEN] [#352] Grid + BufferedRenderer: inconsistent selection after insertion of record



thchuong
Sep 23, 2013, 9:54 PM
Hi Danill,

Nice to hear that. Thank you.

Hi Danill,

I got another problem. It is that Grid Command items disappear when scrolling.

6925

And row highlight is not correct. I select user 458 but user 456 is selected

6926

Help is appreciated.

Thanks,

Daniil
Sep 24, 2013, 3:58 AM
Just to clarify. Are you testing with the trunk?

thchuong
Sep 24, 2013, 7:32 AM
Just to clarify. Are you testing with the trunk?
Hi,

Yes, I am

Daniil
Sep 24, 2013, 8:36 AM
I got another problem. It is that Grid Command items disappear when scrolling.


This problem is being discussed here.
http://forums.ext.net/showthread.php?26567



And row highlight is not correct. I select user 458 but user 456 is selected


I cannot reproduce exactly the issue you are talking about. Though, I do reproduce some other issues with selection. Investigating.

Daniil
Sep 24, 2013, 8:54 AM
And row highlight is not correct. I select user 458 but user 456 is selected


I cannot reproduce exactly the issue you are talking about. Though, I do reproduce some other issues with selection. Investigating.

I was wrong with those "other issues". Never mind.

Please clarify does the issue happen only after insertion of a new record?

thchuong
Sep 25, 2013, 3:26 AM
I was wrong with those "other issues". Never mind.

Please clarify does the issue happen only after insertion of a new record?

Yes, correct

Daniil
Sep 25, 2013, 5:14 AM
Reported to Sencha.
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?272540

Created an Issue to track the defect.
https://github.com/extnet/Ext.NET/issues/352