PDA

View Full Version : [CLOSED] Communication Failure Error !!



canusr1
Aug 06, 2013, 1:09 AM
Hello there,

When I'm binding the data to grid panel from the database, I often got the attached error while the data loading takes some time.

Some of the grid has requirement to load huge amount of data.

I'm not so sure how can I prevent for such error. I did not set any time out in my grid panel yet.

I will appreciate if you can help me give an advise for that error.

Thank you.


6696

Baidaly
Aug 06, 2013, 1:34 AM
Hello!

How do you load your data to the store? In Page_Load, Ajax or using DirectEvents?

canusr1
Aug 13, 2013, 12:59 AM
Hi there,

I'm loading data using Direct Event.

Thanks.


Hello!

How do you load your data to the store? In Page_Load, Ajax or using DirectEvents?

Baidaly
Aug 13, 2013, 1:09 AM
Please, read this post: http://forums.ext.net/showthread.php?22973&p=100217&viewfull=1#post100217

However, to understand the reason we need sample to reproduce. Also, I think you should check that you don't make cross-site requests (AJAX doesn't support it) and take a look at this sample, just to make sure that you load data correctly: http://examples2.ext.net/#/GridPanel/ArrayGrid/Remote_Load/

Daniil
Aug 13, 2013, 3:55 AM
Hi,

Also I would recommend to try to increase a DirectEvent's Timeout. By default it is 30000 in milliseconds.