PDA

View Full Version : [CLOSED] How to set field label using javascript?



alscg
Jun 06, 2013, 12:36 PM
Hi,

I want to change Field Label of Combo Box using script. I have tried following two ways ..but both of them throwing exceptions.



1. Ext.getCmp('RegionDrpDown').fieldLabel.setFieldLab el("new label Name");

and

2. Ext.getCmp('RegionDrpDown').label.update("new label Name");




Please correct above code .

Daniil
Jun 06, 2013, 2:37 PM
Hi @alscg,

Please use:

Ext.getCmp('RegionDrpDown').setFieldLabel("new label");
or
App.RegionDrpDown.setFieldLabel("new label");

alscg
Jun 07, 2013, 7:31 AM
Hi @alscg,

Please use:

Ext.getCmp('RegionDrpDown').setFieldLabel("new label");
or
App.RegionDrpDown.setFieldLabel("new label");

Thanks....This can be closed.