PDA

View Full Version : [CLOSED] count tabs in tabpanel



JCarlosF
Apr 02, 2013, 3:38 PM
How I can get the number of active tabs of a TabPanel?

I need it in the codebehind, in a directevent

thanks

JCarlosF
Apr 02, 2013, 5:17 PM
How I can get the number of active tabs of a TabPanel?

I need it in the codebehind, in a directevent

thanks


I want to delete this post, I do not need thanks

Daniil
Apr 03, 2013, 4:10 AM
Hi @JCarlosF,

Sharing a solution can help someone in the future;)