PDA

View Full Version : [CLOSED] Radar displaying issue



Daly_AF
Feb 19, 2013, 1:40 PM
Hi,
I implemented a Radar but the chart doesn't display this is the code below :
Controller Code:


public class HomeController : Controller
{
public List<object> RadarData
{
get
{
return new List<object>
{
new { Name = "test0", Data = 90 },
new { Name = "test0", Data = 50 },
new { Name = "test0", Data = 10 },
new { Name = "test0", Data = 35 },
new { Name = "test0", Data = 25 },
new { Name = "test0", Data = 45 },
new { Name = "test0", Data = 55 },
new { Name = "test0", Data = 88 },
new { Name = "test0", Data = 76 },
new { Name = "test0", Data = 12 }
};
}
}

public ActionResult Radar()
{
return View();
}

public StoreResult StoreRadar()
{
StoreResult storeResult = new StoreResult();
storeResult.Data = RadarData;
storeResult.Total = RadarData.Count();
return storeResult;
}
}

ASPX Code


<%@ Page Language="C#" Inherits="System.Web.Mvc.ViewPage<dynamic>" %>

<%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>
<!DOCTYPE html>
<html>
<head runat="server">
</head>
<ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" />
<body>
<ext:Panel ID="Panel1" runat="server" Title="Radar Chart" Width="800" Height="600"
StyleSpec="overflow:hidden;" Layout="FitLayout">
<Items>
<ext:Chart ID="Chart1" runat="server" StyleSpec="background:#fff;" StandardTheme="Category2"
InsetPadding="20" Animate="true">
<LegendConfig Position="Right" />
<Store>
<ext:Store runat="server" AutoDataBind="true">
<Model>
<ext:Model runat="server">
<Fields>
<ext:ModelField Name="Name" />
<ext:ModelField Name="Data" />
</Fields>
</ext:Model>
</Model>
<Proxy>
<ext:AjaxProxy Url="/Home/StoreRadar">
<Reader>
<ext:JsonReader Root="data" />
</Reader>
</ext:AjaxProxy>
</Proxy>
</ext:Store>
</Store>
<Axes>
<ext:RadialAxis />
</Axes>
<Series>
<ext:RadarSeries XField="Name" YField="Data" ShowInLegend="true" ShowMarkers="true">
<MarkerConfig Radius="5" Size="5" />
<Style StrokeWidth="2" Fill="none" />
</ext:RadarSeries>
</Series>
</ext:Chart>
</Items>
</ext:Panel>
</body>
</html>

Daniil
Feb 19, 2013, 3:03 PM
Hi @Daly_AF,

Probably, you have the same problem as here.
http://forums.ext.net/showthread.php?23541

Please try to remove LegendConfig or use the suggested fix.

Daly_AF
Feb 19, 2013, 3:32 PM
I removed the legend config but the same bug still occurred.

Daniil
Feb 19, 2013, 4:04 PM
Ok.

Then you deal with this bug.
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?255299

A possible workaround for now is removing the AjaxProxy and pass the data to the View via a Model.

Daniil
Mar 04, 2013, 11:50 AM
The opened Issue is:
https://github.com/extnet/Ext.NET/issues/141

Daly_AF
Mar 07, 2013, 9:00 AM
Hi,
I have downloaded the latest version of EXT.NET but this bug is not yet fixed

Daniil
Mar 07, 2013, 9:17 AM
Yes, the Sencha thread is still [OPEN].