PDA

View Full Version : [CLOSED] Portlet drop when portal in TabPanel



prost
Feb 05, 2013, 12:17 PM
Hi,
When I use a portal inside a TabPanel, I can't move the individual portlets anymore.

When I Only display following page, I can move de portlets (drag/drop) to an other position.



<%@ Page Language="C#" EnableViewState="true" %>


<%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head id="Head1" runat="server">
<title>Portlet drop test</title>
</head>
<body>
<ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" />
<form id="Form1" runat="server">
<ext:Viewport ID="Viewport1" runat="server" Layout="FitLayout">
<Items>
<ext:Portal ID="TwoColumnPortal" runat="server"
Layout="Column">
<Items>
<ext:PortalColumn ID="PortalColumn1"
runat="server">
<Items>
<ext:Portlet ID="Portlet2" runat="server" Title="Panel 2" />
<ext:Portlet ID="Portlet3" runat="server" Title="Another Panel 2" />
</Items>
</ext:PortalColumn>
<ext:PortalColumn ID="PortalColumn2"
runat="server">
<Items>
<ext:Portlet ID="Portlet4" runat="server" Title="Panel 3" />
<ext:Portlet ID="Portlet5" runat="server" Title="Another Panel 3" />
</Items>
</ext:PortalColumn>
</Items>
</ext:Portal>
</Items>
</ext:Viewport>
</form>
</body>
</html>




When I load the page inside a TabPanel, the drag/drop won't work anymore.



<%@ Page Language="C#" EnableViewState="true" %>


<%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head id="Head1" runat="server">
<title>Portlet TabPanel test</title>
</head>
<body>
<ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server" />
<form id="Form1" runat="server">
<ext:Viewport ID="Viewport1" runat="server" Layout="FitLayout">
<Items>
<ext:TabPanel ID="centerTabPanel" runat="server"
Border="true"
EnableTabScroll="true">
<Items>
<ext:Panel ID="overviewTab" runat="server" Closable="false" Title="Overview" Icon="House">
<Loader ID="Loader2" runat="server" DisableCaching="true" Mode="Frame" Url="PortletDrop.aspx" AutoLoad="true">
<LoadMask ShowMask="true" Msg="Loading..." />
</Loader>
</ext:Panel>
</Items>
</ext:TabPanel>
</Items>
</ext:Viewport>
</form>
</body>
</html>


I'm using Ext.NETversion 2.1.0.28896

Note: It is working in Google Chrome, not in IE8

Thanks for your help,
Regards,
Sander

Baidaly
Feb 05, 2013, 10:43 PM
Hello!

This problem seems to be fixed, at least I couldn't reproduce your problem with Ext.NET 2.1. Please, update from here: http://svn.ext.net/premium/branches/2.1

Daniil
Feb 07, 2013, 11:37 AM
I can confirm it seems to be functioning well with the 2.1 branch.

But not with the trunk. So, I reported to Sencha.
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?255890

Daniil
Mar 06, 2013, 6:00 AM
The issue appears to be fixed in SVN trunk.

Thank you for the report!