PDA

View Full Version : [CLOSED] Font not working



marco.morreale
Nov 29, 2012, 9:32 AM
Hi, I deployed the Ext.NET 2.1 solution to my web server (Windows Server 2003).
Everithing seem to work fine except for the font.

So I need any special setting or licence to let the right font work?
Thanks in advance
Marco

Daniil
Nov 29, 2012, 9:39 AM
Hi Marco,

Please clarify what does "font not working" mean?

What do you expect and what do you get?

I think screenshots would be good.

marco.morreale
Nov 29, 2012, 9:47 AM
Sure Daniil,
thank you.
M

5206

Daniil
Nov 29, 2012, 6:46 PM
Please inspect resources requests. Is there anything wrong?

Probably, the fonts are not loaded.

marco.morreale
Nov 30, 2012, 7:04 AM
Hi Daniil,
how can I "inspect resources requests"?
I deployed the Ext.NET project just as it was.
I just added some reference to some missing .NET assemblies but I didn't any modification.

Marco

Daniil
Nov 30, 2012, 7:36 AM
how can I "inspect resources requests"?
Please use Fiddler, FireFox Firebug or IE's and Chrome's Developer Tools.


I deployed the Ext.NET project just as it was.
I just added some reference to some missing .NET assemblies but I didn't any modification.
Maybe, your server doesn't allow to load the fonts.

Inspecting requests can shed some light on this.

marco.morreale
Nov 30, 2012, 7:46 AM
Sorry Daniil,
but I really don't know what do you mean with "Inspecting requests".

Maybe using some tool like Fiddle?

Please, can you explain better what sholud I do?

Thank you in advance.
M

Daniil
Nov 30, 2012, 8:09 AM
Yes, you can use Fiddler as I mentioned above.

Here is a screenshot how it looks in FireFox FireBug.
http://forums.ext.net/showthread.php?11377&p=46243&viewfull=1#post46243

Aurelio
Nov 30, 2012, 2:00 PM
Hi..Marco
I had the same problem and solved by copying the fonts in the folder :
Ext.Net.Examples/resources/fonts

in the folder font of the pc..

Thanks
Aurelio