PDA

View Full Version : [CLOSED] Problem somewhere but where???



feanor91
Oct 02, 2012, 9:37 AM
Hello since a few day I have something strange in my application, I ave a blank line in the upper of the desktop :

4864

and the start menu is croped:

4863

in fact, all my desktop is pushed down by something

When I inspect my page with debugger I see that:

4865

Note the underline part, this is the problem, but I look I my aspx page, css code, code behind, and found absolutely nothing that could generate this space.

Is someone have an idea?

Daniil
Oct 02, 2012, 9:40 AM
Hi @feanor91,

Unfortunately, no concrete idea.

Any chance to get a sample to reproduce?

feanor91
Oct 02, 2012, 9:44 AM
Hi @feanor91,

Unfortunately, no concrete idea.

Any chance to get a sample to reproduce?

Could be very difficult because I have no idea myself where the problem is, but I found that whe I select the par that cause the problem, this is selected into the properties part of the debuger :

4866

No, no more idea?

feanor91
Oct 02, 2012, 9:54 AM
Look what I try :


​</head>
<body>test test test test
<form id="form1" runat="server">


and look at result :

4867

4868

I become crazy!!!

Edit,

This code generate the problem:



<%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" CodeBehind="Desktop.aspx.vb" Inherits="VisualManagement.Desktop" %>
<%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
<title>Visual Mangement Next Gen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="Main.css" />
<ext:XScript ID="XScript1" runat="server">
<script src="Main.js" type="text/javascript"></script>
</ext:XScript>
<ext:ResourceManager ID="ResourceManager1" runat="server">
</ext:ResourceManager>
​</head>
<body>
<form id="form1" runat="server">
</form>
</body>
</html>

Vladimir
Oct 02, 2012, 11:46 AM
Is it reproducible on any browser?
Can you post generated html for your latest sample (you can retrieve it via "View source" menu item in your browser)?
Is XScript required to reproduce the issue?

feanor91
Oct 02, 2012, 11:51 AM

Vladimir
Oct 02, 2012, 12:04 PM
Hex editor shows that you head tag contains '3F' symbol (it is not visible in VS editor and browser). it creates those line
I don't know from where you got it (may be some copy/paste junk)
I suggest to remove head tag and write it (and its content) manually

feanor91
Oct 02, 2012, 12:18 PM
You'r my man, it works, thanks a lot!

Meanwhile, I didn't see were it come from, my head tag is here since the begining, and I didn't touch it since a while.

Thanks again, to look with an hex editor...Something I must remeber...