PDA

View Full Version : [CLOSED] Loading message in Multicombo and possibly in other controls



softmachine2011
Aug 02, 2012, 10:07 AM
Hi,

When I expand a multicombo with an store I see "Loading..." message. Is there any way to remove it or change this message?

I tried with this inside multicombo



<Loader runat="server">
<LoadMask ShowMask="false" />
</Loader>


But doesn't work and throws me and exception because is expecting an url parameter in loader.

Possibly it could happen in other controls, I understand that solution for this is the same for other cases if it exists.

Daniil
Aug 02, 2012, 2:30 PM
Hi,

Please set up:

<ListConfig LoadMask="false" />
for the MultiCombo.

softmachine2011
Aug 02, 2012, 2:39 PM
Ok, thanks it works well