PDA

View Full Version : [CLOSED] How to check some items in GridPanel? Thanks in advance



egvt
Jul 26, 2012, 5:56 PM
How to check some items in GridPanel?

I need to do this dynamically

Thanks in advance.

Daniil
Jul 26, 2012, 10:20 PM
Hi,

Please provide more details on this.

How to check some items in GridPanel?


Do you use CheckboxSelectionModel and needs to select the rows?

If yes, please use the select method.
http://docs.sencha.com/ext-js/4-1/#!/api/Ext.selection.Model-method-select (http://docs.sencha.com/ext-js/4-1/#%21/api/Ext.selection.Model-method-select)

egvt
Jul 30, 2012, 4:57 PM
Hi Daniil
Thanks... I found another answer by you :)

http://forums.ext.net/showthread.php?8942-CLOSED-GridPanel-set-a-row-as-default

Thanks for all !

--



Hi,

Please provide more details on this.


Do you use CheckboxSelectionModel and needs to select the rows?

If yes, please use the select method.
http://docs.sencha.com/ext-js/4-1/#!/api/Ext.selection.Model-method-select (http://docs.sencha.com/ext-js/4-1/#%21/api/Ext.selection.Model-method-select)