PDA

View Full Version : [CLOSED] Localization



softmachine2011
Jul 26, 2012, 9:14 AM
Hi,

Like your example http://examples2.ext.net/#/DragDrop/Grid/Rows_Reordering/ I added row reordering in my MVC application.
The only difference is that I have not define DragDropText in the plugin because isn't necesary.

I have my application in culture es-ES, but when I reorder rows I see "1 selected row" instead of "1 fila(s) seleccionada(s)" that is the text I see in v1.x when I implemented row reordering.

I think that ext-lang-es.js file doesn't implement this text and it could affect more cultures.

This is my View inside GridPanel


<View>
<ext:GridView runat="server" TrackOver="true" StripeRows="true" LoadingUseMsg="false" LoadMask="false">
<Plugins>
<ext:GridDragDrop runat="server" DDGroup="ddVirtuales" />
</Plugins>
</ext:GridView>
</View>

Daniil
Jul 26, 2012, 11:45 AM
Hi,

Confirm, thanks for the report.
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?232858

Please use this fix for now.

Fix

<script type="text/javascript">
Ext.grid.plugin.DragDrop.override({
onViewRender : function(view) {
var me = this;

if (me.enableDrag) {
me.dragZone = new Ext.view.DragZone({
view: view,
ddGroup: me.dragGroup || me.ddGroup,
dragText: view.panel.ddText
});
}

if (me.enableDrop) {
me.dropZone = new Ext.grid.ViewDropZone({
view: view,
ddGroup: me.dropGroup || me.ddGroup
});
}
}
});
</script>

softmachine2011
Jul 26, 2012, 11:53 AM
Ok thanks for report to Sencha

Daniil
Jul 26, 2012, 12:03 PM
They have already opened a bug.

softmachine2011
Sep 21, 2012, 7:36 AM
Fixed with Ext.JS 4.1.2 (tested in Ext.NET rev 4363 with es-ES culture)

Daniil
Sep 21, 2012, 11:00 AM
Thank you for confirming!