PDA

View Full Version : [CLOSED] Is there any Button with the loading/spinning is inside the Button in v2.0 ?



Fahd
Jun 28, 2012, 2:58 PM
I remember seeing a button where the loading mask was inside the button itself.

Daniil
Jun 28, 2012, 4:57 PM
Hi,

Well, it's possible.

Example

<%@ Page Language="C#" %>

<%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
<title>Ext.NET Example</title>
</head>
<body>
<ext:ResourceManager runat="server" />

<ext:Button ID="Button1" runat="server" Text="Test" Width="400" />

<ext:Button runat="server" Text="Mask">
<Listeners>
<Click Handler="App.Button1.el.mask('Wait...', 'x-mask-loading');" />
</Listeners>
</ext:Button>
</body>
</html>

Fahd
Jun 28, 2012, 6:03 PM
Thanks.

I could of sworn I saw a different feature in v1.4


Hi,

Well, it's possible.

Example

<%@ Page Language="C#" %>

<%@ Register Assembly="Ext.Net" Namespace="Ext.Net" TagPrefix="ext" %>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
<title>Ext.NET Example</title>
</head>
<body>
<ext:ResourceManager runat="server" />

<ext:Button ID="Button1" runat="server" Text="Test" Width="400" />

<ext:Button runat="server" Text="Mask">
<Listeners>
<Click Handler="App.Button1.el.mask('Wait...', 'x-mask-loading');" />
</Listeners>
</ext:Button>
</body>
</html>

Daniil
Jun 28, 2012, 9:05 PM
I have no idea what it might be.

Could you clarify the requirement?

Fahd
Jun 29, 2012, 1:43 PM
I will look around and see if I can fine it and I'll update you on my findings.

But, it look likes the Mask was inside the button to the right and on the sample when you click on the button, the 'Mask spinner' appears inside the button to the right of the text and show a process is being executed.


I have no idea what it might be.

Could you clarify the requirement?

Daniil
Jun 29, 2012, 1:54 PM
I can't remember...

Maybe, you have seen this:
http://examples1.ext.net/#/Form/Validation/Remote_Validation/

Try to type in the third field.

Fahd
Jun 29, 2012, 2:07 PM
YIP, that's it!! GOOD CALL...

My mistake... ;(

Thanks...


I can't remember...

Maybe, you have seen this:
http://examples1.ext.net/#/Form/Validation/Remote_Validation/

Try to type in the third field.

Daniil
Jun 29, 2012, 2:20 PM
No problem, glad to help!

By the way, the loading image is not loaded in v2 same example:
http://examples2.ext.net/#/Form/Validation/Remote_Validation/

We are investigating the problem.

Though it should work with this option of the ResourceManager

RenderStyles="Embedded"
which is by default.

Daniil
Sep 28, 2012, 2:42 PM
By the way, the loading image is not loaded in v2 same example:
http://examples2.ext.net/#/Form/Validation/Remote_Validation/

We are investigating the problem.

It has been fixed.