PDA

View Full Version : ColumnTree Checkbox



wszbdyyy
Jun 28, 2012, 7:26 AM
Hi everybody,

I'm new to ext.net . I got a problem when I use the ColumnTree . It looks like that the checkbox does not support by ColumnTree.
I extend the ColumnNodeUI refer to the TreeNodeUI . But it works when the nodes are hard coded in the ColumnTree . When the
node are added dynamic , It does't work .

Is there some solutions can solve this problem ?
Thanks

Daniil
Jul 02, 2012, 8:02 PM
Hi,

Please clarify do you use this example?
http://forums.ext.net/showthread.php?9890&p=39916&viewfull=1#post39916

wszbdyyy
Jul 03, 2012, 2:55 AM
Hi,

Please clarify do you use this example?
http://forums.ext.net/showthread.php?9890&p=39916&viewfull=1#post39916

Thanks for your reply .
It's really useful to me . Thanks.