PDA

View Full Version : [CLOSED] changing title of a chart serie



feanor91
May 22, 2012, 8:39 AM
Hello

alway in my code behind chart generator. It works very well for now.

But (there always a but...)

I want to change the title of series shown without using maping possibility in the store (to much fields to chane) so, I see a setTitle method that seems to achive the work but when I try to use it, I get error :
Series has no Chart reference

What is that? And what I have to do to make things work?

feanor91
May 22, 2012, 8:43 AM
I answer to myself :

I use the title property. But, a answer for setTitle will be welcome.

Daniil
May 22, 2012, 2:22 PM
Hi,

We will look into it. Probably, we should get it working with the Title property.

feanor91
May 22, 2012, 2:28 PM
Hi,

We will look into it. Probably, we should get it working with the Title property.

It already work with Title property, so setTitle method could be not needed

Daniil
May 22, 2012, 4:01 PM
Strange, but the fix for the Title property has been just committed to SVN (several minutes ago) :)

feanor91
May 22, 2012, 4:39 PM
You're right, very strange...Meanwhile if youl look at my screen capture in thread about the (http://forums.ext.net/attachment.php?attachmentid=4273&d=1337692916) you will see the title in the legend, I set them via the serie.title property, my field have name like DE_OSA_Repair, for example, int ht title I called it OSA...My versin was getting yesterday morning from SVN.

Vladimir
May 22, 2012, 4:53 PM
I guess you misunderstood one another.

Daniil meant that Title doesn't work for already rendered chart

Title property works as inital config but if you need to change Title for already rendered chart series then it is need to use SetTitle
Now, Title property automatically calls SetTitle

feanor91
May 22, 2012, 4:56 PM
Arf...OK, Thans to point that