PDA

View Full Version : StartMenu Title



threewonders
Mar 17, 2011, 10:55 AM
Hi.

I want to put a dynamic title and I can not get it.
I have chosen as a test to a hidden value.
But what gets me is kk.getValue ();
Any Idea?

I can change the color of StartMenu?

Thank you very much. (sorry for my bad English)





....

<StartMenu Width="400" Height="400" ToolsWidth="227" Title="#{kk}.getValue();" >
<ToolItems>
<ext:Hidden ID="kk" runat="server" Text="hola"></ext:Hidden>

....


2437

wazige
Mar 17, 2011, 5:04 PM
I think you want to do this in code behind?

threewonders
Mar 17, 2011, 5:07 PM
That shows "hola " when I conformed